• Guido van Gageldonk
  • Jorick Huizinga

Een inspirerende key note over nieuwe technologie

Nieuwe technologieën gaan al snel genoeg. Wellicht wilt u uw medewerkers hiermee inspireren, uitdagen of informeren. Wat is nu precies Internet of Things en wat kan ik ermee? Moeten wij als bedrijf iets met Virtual Reality? Techwatchers en oprichters van Unit040, Guido van Gageldonk en Jorick Huizinga, geven antwoord op deze en vele andere vragen tijdens een inspirerende key-note bij u op locatie. Als veelgevraagd spreker zijn beide heren bedreven in het toelichten van complexe vraagstukken en het in perspectief zetten van disruptieve  technologieën. Desgewenst kan dit gecombineerd worden met live demo’s en bijvoorbeeld een Q&A.

Unit040 werkt altijd met de nieuwste technologieën aan de nieuwste technologieën van zijn klanten. Een spannende combinatie met veel innovatie tot gevolg. Met klanten als ASML, Philips, Vanderlande en GEA staat Unit040 altijd aan de frontlinie van de technologische grenzen.

Meer info

Onderwerpen die de spreker aan bod laten komen

Moeten wij als bedrijf iets met deze technologieën. Wat is eigenlijk het verschil? En wat kun je er nou precies mee?
The Internet of Things komt als term veel voorbij. Slimme thermostaten, slimme lampen, slimme auto…alles is tegenwoordig slim. Maar wat is het nu precies en hoe hebben wij als maatschappij nu echt gewin bij deze ontwikkeling?
Zelfrijdende auto’s, slimme fabrieken; is er straks nog wel ruimte voor de ‘gewone mens’ in het bedrijfsleven? Tijdens de key-note wordt dit in het juiste perspectief gezet.
Industry 4.0 is ook zo’n term die te pas en te onpas wordt gebruikt. Is het daarom ook meteen belangrijk? AirBnB, Uber…wordt dit de toekomst?

Optionele onderwerpen die de spreker kan toelichten

Blockchain is de achterliggende technologie van onder meer de digitale valuta bitcoin. Maar eigenlijk zegt het me nog weinig. Hoe werkt dit principe en is het iets dat in de toekomst nog groter gaat worden?