#1 voor het inzichtelijk maken van uw technologie

Met onze hoogwaardige visuals, bedienen we al jaren klanten in de high tech industrie en we zijn voorlopig nog niet klaar!

IMG_20150821_152203

Over Unit040

Unit040 is een jonge en dynamische organisatie opgericht in 2006. Vijf studenten van de technische universiteit Eindhoven besloten samen een bedrijf op te richten. Tegen alle managementwetten in groeit Unit040 uit tot een bedrijf waar nu een groot team werkzaam is.

Unit040 maakt producten uit de High-tech industrie begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen. Dat doen we door 3D modellen te ontwikkelen die te gebruiken zijn voor Research & Development, Productie, Promotie en Trainingsdoeleinden. Dankzij onze aanpak is de return on investment voor onze opdrachtgevers hoog.

IMG_20150821_152044

  • In het hart van de high tech industrie kennen we de markt als geen ander
  • Onze medewerkers zijn technisch geschoold om uw business te snappen
  • Wij maken gebruik van de meest moderne technieken met een snelle oplevering
  • Onze Brabantse gemoedelijkheid maakt ons een betrouwbare en betrokken partner
  • U bent nu toch wel overtuigd?

webmail.unit040.nl

Wat doen we?

De waarde van technologie is anders voor alle belanghebbenden. Wij maken deze inzichtelijk in de digitale 3D wereld, omdat deze ons in staat stelt technologieën te laten zien, beleven en uit te leggen. Soms nog vóórdat ze daadwerkelijk zijn gebouwd. We laten onderzoekers, engineers en consumenten vroegtijdig werken met innovaties; ‘Hoe ziet het eruit als ik er van een andere kant tegenaan kijk?’, ‘Wat zit er achter dit paneel?’, ‘Wat gebeurt er als ik het aanzet?’.

Dit soort vraagstukken maken wij op een pakkende en heldere manier inzichtelijk voor een iedere doelgroep. Dit vertaalt zich in 3D Animaties, Interactieve 3D Applicaties, Simulaties, Augmented Reality en Virtual Reality. We bieden passende communicatie over een product, aangesloten bij het kennisniveau van de toehoorder.

Interesse in koffie en advies?

Onze consultants komen graag eens vrijblijvend met je sparren!

Laat u in een gesprek informeren over de mogelijkheden.
Interesse in koffie en advies?